AKTIVITETER HÖSTEN 2019

Välkommen till höstens aktiviter! Vi håller till på Malmö Stadsarkiv med ingång från Friisgatan 19 C. Föredragen börjar klockan 19.00 och slutar omkring klockan 21.00.

Kom gärna från klockan 18.30, då det serveras kaffe och kakor till en kostnad av 40 kronor. Passa på att prata med likasinnade släktforskare, läs utbytestidningar från andra släktforskarföreningar eller kolla upp vårt referensbibliotek.

Du som inte är medlem är också välkommen men får då betala 40 kronor.

  

September 2019

Torsdag 12 september

Fråga Mentorn. Niklas Hertzman svarar på kluriga släktforskarfrågor och undringar. Mejla dina frågor i god tid till niklas@msff.se.

Oktober 2019

Lördag 26 oktober

(10.00 resp. 13.00)

Färanmälan krävs

Bakon kulisserna på TV-programet "Allt för Sverige"
Fredrik Mejster är ansvarig för all släktforskning i ett av Sveriges mest populära TV-program, ”Allt för Sverige”. Han kommer att berätta om programmet, både vad man får veta men också vad man inte får veta.

Fredrik kommer att ha två föreläsningart och för att alla som är intresserade skall få plats har vi valt att göra förhandsanmälan som är bindande.

Skicka till Niklas Hertzman, namn och vilken tid ni vill komma.

November 2019

Lördag 9 nov
(10:00-15:00)

Arkivens dag på Malmö Stadsarkiv. Program ...
MSFF och våra jourhavande släktforskare finns på plats.

  

Lördag 16 november
(13:00)
Gamla tiders sjukdomar
Olof Cronberg berättar om sjukdomars namn under olika århundraden. Vi som släktforskar vet hur svårt det kan vara att veta vad anfäder avlider av.